Aku Merindui Dia - Abdillah Murad


sesungguhnya aku amat merindui penyanyi ini yang telah kembali ke rahmatullah pada 17 April 2010. dahulu, aku sering mendengar lagu-lagunya. dan setiap kali aku mendengar lagu-lagunya, aku akan menangis. aku tahu aku tak sepatutnya menangis. tapi aku tak sekuat yang ku sangka.

Abang Aie Spin. Serorang abang yang baik. Abang Aie sentiasa memberi sokongan kepada peminat-peminat yang selalu merindui Arwah Achik Spin. Dia tidak pernah gagal untuk membuat kami rasa 'ter-pujuk' dengan kata-katanya apabila kami merindui Arwah Achik Spin.

Hari ini, aku tiba-tiba terasa rindu untuk mendengar lagu-lagunya. Rindu untuk mendengar suaranya. Juga lakonannya. Aku menonton sedikit filem Prahara di group facebook(. Spinians .). Airmataku gugur. Aku meluahkannya di Twitter dan salah seorang teman Spiniansku, Yana bagaikan cuba memujukku. Terima Kasih.

Aku terus cuba menonton klip video Arwah Achik Spin dan cuba untuk tidak menangis. Mula-mula, memang agak susah. Tetapi akhirnya aku berjaya tersenyum apabila menonton video klip Tatasuria.

Isteri Arwah Achik Spin, Kak Tasha sangat tabah. Kami peminatnya juga harus begitu. Termasuk aku. Damailah engkau di sana Arwah Abdillah Murah.

Category: 0 comments

0 comments:

Post a Comment